Can-Am Traxter - Všestranná a ohurujúca štvorkolka pre prácu aj zábavu

Can-Am Traxter – Všestranná a ohurujúca štvorkolka pre prácu aj zábavu

by spravca

Can-Am Traxter je štvorkolka, ktorá prekračuje hranice bežných úžitkových vozidiel. Kombinuje výkon, komfort, praktickosť a zábavu do jedného balíka, čo z nej robí ideálneho spoločníka pre prácu, dobrodružstvo i relax. Či už potrebujete spoľahlivého pomocníka na farme, alebo plánujete výlet do prírody, Traxter vás nesklame.

Výkonný motor a spoľahlivý pohon

Srdcom štvorkolky Can-Am Traxter je výkonný motor Rotax, ktorý poskytuje dostatok sily a krútiaceho momentu pre zvládnutie aj tých najnáročnejších úloh. V závislosti od modelu si môžete vybrať medzi dvojvalcovým alebo trojvalcovým motorom s výkonom až 82 koní. Pohon všetkých kolies (4×4) s uzávierkou diferenciálu zaisťuje vynikajúcu trakciu a stabilitu v akomkoľvek teréne.

Komfortný interiér a ergonomický dizajn

Štvorkolka Traxter ponúka priestrannú a pohodlnú kabínu pre dvoch alebo až šesť pasažierov. Sedadlá sú ergonomicky tvarované a poskytujú dostatočnú oporu aj pri dlhých cestách. Vďaka nastaviteľnému volantu a sedadlám si každý vodič nájde ideálnu polohu. Interiér je vybavený modernými technológiami ako je digitálny displej a audiosystém, ktoré zvyšujú komfort a zážitok z jazdy.

Objemný nákladný priestor a úložné možnosti

Štvorkolky can am Traxter sú navrhnuté s dôrazom na praktickosť. Ponúkajú veľkorysý nákladný priestor, ktorý pojme všetko potrebné vybavenie pre prácu aj zábavu. Okrem toho disponujú veľkým úložným priestorom v kabíne a pod nákladnou korbou. Do týchto priestorov môžete uložiť náradie, osobné veci alebo občerstvenie.

Ťahanie a vlečenie bez problémov

Traxter je silák, ktorý zvládne ťahať až 1134 kg a naložiť ho môžete do váhy 544 kg. To znamená, že môžete bez problémov pripojiť k vozidlu príves s materiálom alebo iným nákladom. Vďaka výkonnému motoru a robustnej konštrukcii zvládne Traxter aj náročné úlohy v ťažkom teréne.

Bonus – Audio strecha pre dokonalý zážitok

Pre tých, ktorí si chcú užiť jazdu naplno, máme dobrú správu – Can-Am Traxter disponuje audio strechou. Táto inovatívna funkcia premení vašu štvorkolku na pojazdnú koncertnú sálu. Strecha je vybavená výkonnými reproduktormi, ktoré poskytujú krištáľovo čistý zvuk a hlboké basy. Môžete si tak vychutnať svoju obľúbenú hudbu pri práci, počas jazdy v prírode alebo pri kempovaní.

Can-Am Traxter je viac než len úžitkové vozidlo. Je to všestranný stroj, ktorý vám umožní objavovať nové možnosti, zažiť dobrodružstvo a užiť si chvíle relaxu. Doplnkovú výbavu môžete zvoliť podľa svojich potrieb a zostaviť si vozidlo na tomto odkaze https://www.brp-world.com/sk/sk/nakupne-nastroje/customise-your-own-off-road.html.

 

 

 

You may also like